Over dit blog

('Chanel Parfumflesje', gemaakt van een baksteen!)
Hallo allemaal,

Van harte welkom op mijn blog 'Mijn BlingblingDing'.

Op dit blog publiceer ik leuke zelfgemaakte spulletjes (met name blingbling, want ik ben gek op alles dat schittert en glinstert en er chique uitziet) van herbruikbare en tweedehands materialen.

De dingen die ik plaats zien er vaak ontzettend duur uit, maar zijn gemaakt van een zeer laag budget. Voor een paar centen kun jij dus ook jouw huis vol hebben staan met chique- en duur ogende spulletjes die voor een habbekrats te maken zijn. Je moet echter wel wat geduld hebben, maar als je het geduld kunt opbrengen zul je zien dat het een ontspannende en fijne bezigheid zal zijn.

Veel van mijn spullen koop ik in winkels als de Action, Big Bazaar, Xenos, of ik haal ze op de markt, de kringloopwinkel en regelmatig spit ik mijn kasten en lades uit om te zien of ik ergens nog een kapotte ketting of armband heb waarvan ik eventueel nog onderdelen kan gebruiken om iets moois te maken.

Op mijn blog zul je ook werkbeschrijvingen lezen van hóe ik bepaalde dingen heb gemaakt en welke materialen ik heb gebruikt.

Ook maak ik dingen in opdracht, dus ben je op zoek naar iets leuks om kado te doen voor een huwelijk, verjaardag, zomaar of ter nagedachtenis aan een dierbare overledene? Dan is dit mogelijk. Neem hiervoor kontakt met mij op!

De dingen die je op mijn blog ziet zijn eventueel ook te koop. Ook hiervoor kun je kontakt met mij opnemen.

Volg mijn pagina op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

Op de Facebook groep 'Mijn Blingbling Ding', kun je zelf jouw eigen crea's delen en desgewenst op dit blog laten publiceren!

Verder rest mij niets anders dan jou als bezoeker heel veel plezier toe te wensen op mijn weblog.

1 opmerking:

  1. Wat ontzettend creatief deze creaties, en heel erg orgineel!

    BeantwoordenVerwijderen